Google обнови Windows версията на своя фирмен уеб-браузър Google Chrome,

...
Google обнови Windows версията на своя фирмен уеб-браузър Google Chrome,
Коментари Харесай

В браузъра Google Chrome се появи интегриран антивирус

Google обнови Windows версията на своя фирмен уеб-браузър Гугъл Chrome, в новата версия на който е интегрирана обновената отбрана Chrome Cleanup от нежелани обновявания и промени в настройките. Информацията е оповестена в формалния корпоративен блог на интернет колоса.
След това възобновяване, браузърът Гугъл Chrome за операционната система Windows може независимо да записва измененията в настройките, направени от външни приложения без единодушието на потребителя. Като образец се показва смяната на определената от потребителя търсачка. Ако бъде записана сходна нежелана смяна, браузърът ще предложи на потребителя да възвърне предходните настройки единствено с един клик.

Гугъл обръща внимание, че новата функционалност се е появила още предишния месец. Windows версията на уеб-браузъра Гугъл Chrome към този момент разполага с обновената Chrome Cleanup , която към този момент може да сканира и да отстранява компютърните вируси и вредоносния код.

Cleanup разполага с освежен интерфейс и система за изчистване на вредоносния програмен продукт, създадена взаимно с Eset . Гугъл акцентира, че новата технология може да открива и отстранява доста повече компютърни болести.

Гугъл заяви още, че обновената функционалност Cleanup ще стане налична за всички без изключение консуматори на Windows версията на Гугъл Chrome в границите на 2-3 дни, без значение от региона, в който живеят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР