Google обнови уеб-версията на Gmail. Електронната поща получи нов дизайн

...
Google обнови уеб-версията на Gmail. Електронната поща получи нов дизайн
Коментари Харесай

Ето как изглежда новата уеб-версия на Gmail: по-красива и по-удобна

Google обнови уеб-версията на Gmail. Електронната поща получи нов дизайн и няколко нови благоприятни условия.
Имейлите могат да бъдат архивирани, премахвани, отбелязвани като прочетени, без да се постанова да бъдат отваряни. Това става благодарение на новите иконки, които се появяват, когато курсорът на мишката се придвижи върху съответния ред на електронното писмо. Добавени са подсказки за бърз отговор на имейла, а в дясната част са сложени бутони, които разпростират Гугъл Calendar, Гугъл Keep и Гугъл Tasks. С помощта на тези услуги, непосредствено в раздела с пощата потребителите могат да основават задачи, да пишат бележки и да прибавят нови събития.



Добавена е и опция за работа в офлайн режим , в който могат да се четат писма и да се дава отговор на тях, без връзка с интернет. Промените влизат в действие, когато потребителят излезе онлайн.



Гугъл е подобрил отбраната на пощата от спам и фишинг. Всеки имейл се ревизира посредством самообучаващ се логаритъм. Възможно е прибавянето на нови филтри за отсяване на нежеланата поща. Променена е системата за уведомявания.



Гугъл добавя, че новата версия на Gmail ще бъде налична за всички консуматори. Това ще стане последователно. Някои хора към този момент употребяват новата версия, а останалите ще я получат през идващите няколко дни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР