Google обнови мобилните приложения Gmail и добави в тях нова

...
Google обнови мобилните приложения Gmail и добави в тях нова
Коментари Харесай

В Gmail приложенията се появиха самоунищожаващи се писма

Google обнови мобилните приложения Gmail и добави в тях нова функционалност. Това са самоунищожаващите се писма. Уеб-версията на пощенската услуга получи това изобретение още през месец май тази година с излизането на новия дизайн.

Сега, благодарение на приложенията Gmail за iOS и Android е допустимо да се изпращат и получават писма, текстът на които не може да се копира и препрати по електронен път. Освен това, писмото може да бъде предпазено посредством SMS ключова дума.

След авансово определеното време кореспонденцията сред изпращача и получателя автоматизирано се унищожава. Таймерът за самоунищожаването може да бъде надъхан от 1 денонощие до 5 години.



За да се употребява новата опция е належащо да се започва обновената уеб версия на услугата на десктоп компютъра или мобилното приложение Gmail на мобилното устройство. Необходимо е да се включи поверителния режим от иконката с часовник. В появилият се програмен прозорец може да се зададе времето и дали да има ключова дума.



Дадена е опция да се забрани достъпа до изпратеното писмо, преди да е изминал заложения период.

Новите версии на Gmail с новата функционалност към този момент са налични в Гугъл Play и App Store. Версиите се популяризират последователно и някои консуматори може да се наложи да изчакат няколко дни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР