Google добавя фотореалистични изгледи от въздуха към близо 100 точки

...
Google добавя фотореалистични изгледи от въздуха към близо 100 точки
Коментари Харесай

Google добавя изгледи от птичи поглед към Google Maps

Google прибавя фотореалистични изгледи от въздуха към близо 100 точки на интерес в Гугъл Maps. Те ви дават аспект от горната страна на забележителности в градове като Барселона, Лондон, Ню Йорк, Сан Франциско и Токио.

Според обява в блога на Гугъл от Аманда Лойхт Мур, изгледите от въздуха са „ първата стъпка “ към стартирането на така наречен " потапящ аспект ", който компанията показва на Гугъл I/O.

Според представителя на Гугъл новацията ще включва и изгледи на закрито и картографирана информация като трафик и време. Потапящият външен тип ще стартира да се популяризира и в Лос Анджелис, Лондон, Ню Йорк, Сан Франциско и Токио „ по-късно тази година “.

В допълнение към изгледите от въздуха, Гугъл прибавя още няколко нови функционалности към Maps. За велосипедни направления ще можете да виждате спомагателна информация, като да вземем за пример дали съответният път, който желаете да поемете, е основен или вторичен и дали вашият маршрут включва стълби или стръмни хълмове.

Новите изгледи от птичи взор и уведомленията за шерване на местонахождение към този момент са налични световно за iOS и Android, споделят още от компанията. Актуална информация за веломаршрута ще се появи в " идващите седмици ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР