Голямото имение в Голд Коуст, където Джони Деп отряза пръста

...
Голямото имение в Голд Коуст, където Джони Деп отряза пръста
Коментари Харесай

Имението, в което Джони Деп живееше с Амбър Хърд, беше продадено за 40 млн. долара

Голямото имение в Голд Коуст, където Джони Деп отряза пръста си по време на свада през 2015 година с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, беше продадено за колосалните 40 милиона $, разкри RadarOnline.com., съобщи life.dir.bg.

Известното жилище - някогашна благосъстоятелност на международния първенец по мотоциклетизъм в категория 500 кубика Мик Духан, беше закупено на най-високата допустима цена за къща в Куинсланд.

Домът освен е оборудван с 10 спални и 10 бани, само че има и кино салон, и винарска маза с 2000 бутилки, в допълнение към хеликоптерна площадка и лична писта за картинг.

Духан заплати единствено 1,7 милиона $ за парцела през 1996 година, като продължи да го реновира.

Имотът още веднъж влезе в новините, когато Деп съобщи, че е изгубил върха на пръста си в имението през 2015 година по време на разправията с Хърд в Австралия.

" Гледах по какъв начин костите ми стърчат ", сподели артистът от " Карибски пирати " пред правосъдното жури през април. Хърд хвърлила две бутилки против него, едната от които го наранила.

Направена му е интервенция. " Не знам какво е възприятието на нервозен срив, само че това е може би най-близкото, което в миналото съм имал ", съобщи Деп под клетва.

Разказът на Деп за случилото не се съответствува с изказванията на Хърд, която споделя, че той си е счупил телефона от гняв и ревнивост и счупеното стъкло го е порязало.

В края на правосъдната им борба, произлизаща от обява на " Washington Post " от 2018 година, където Хърд загатва, че е жертва на домашно принуждение, журито присъди 10 милиона $ на Деп като обезщетение за нанесени вреди и 5 милиона $ като наказателни вреди.

Хърд обаче към момента не се отхвърля и е подала тъжба през юли, с цел да оспори присъдата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР