Голямо въртене на глави падна в На кафе“ в сряда

...
Голямо въртене на глави падна в На кафе“ в сряда
Коментари Харесай

Гала изуми България появата си и предупреди за заплаха: Рускини и украинки по-добре да не идват

Голямо въртене на глави падна в „ На кафе “ в сряда заран. Прическата на Гала, а също и на други участници в предаването станаха основните герои в това издание.
Външният тип на водещата не беше елементарен за разказване, само че включваше и перли, освен това съвсем толкоз, колкото на Кристина Патрашкова. Но големият труд на фризьорите не се беше лимитирал единствено върху главата на звездата.
Впечатляваща букла беше пуснала и Лора Капустина-Милев, която гостува към този момент в няколко излъчвания. Може би това е следващия кастинг за непрекъсната панелистка на мястото на напусналата Ромина Тасевска. Гала несъмнено има към този момент няколко попадения в тази посока, като Лора е много положително такова.
Фамозна прическа сподели и артиста Севар Иванов. Той в действителност първи обърна внимание, че коафьорите на „ На кафе “ са се раздали до дъно, написа Vihrogon.
Гала сама се оприличи на популярния барон Мюнхаузен. После обаче се оказа, че впечатляващата прическа има и минус. Изведнъж обаче нещо я засърбя и се оказа, че тя няма какво да направи по въпроса. Гала посегна да се почеше с молива си. „ Във френския двор какво са имали за задачата? “, попита някак естествено водещата.
В предаването както постоянно в последно време, имаше някои дебелашки и даже обидни реплики, пристигнали от артиста Дарин Ангелов. Покрай абсурда с мис Япония, която се отхвърли от купата след разобличаване, че е в действителност е украинка и е имала връзка с женен мъж, панелисът реагира с грозните думи, че украинката си остават украинка.
Водещата незабавно реагира остро, само че опрощение от Дарко не последва. Затова Гала реши да компенсира обидата с коментар, че украинките и рускините са толкоз красиви и изискани, че могат да вземат доста елементарно мъжете на българките. „ По-добре да не идват постоянно, добави звездата на Нова телевизия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР