Голямо количество сексуални стимуланти, парфюмерийни и текстилни изделия с надписи,

...
Голямо количество сексуални стимуланти, парфюмерийни и текстилни изделия с надписи,
Коментари Харесай

Задържаха близо 60 000 сашета сексуални стимуланти на Дунав мост

Голямо количество полови стимуланти, парфюмерийни и текстилни произведения с надписи, лога и графични изображения на непокътнати търговски марки са  открити в микробус с турска регистрация при взаимна инспекция на митническите чиновници в бранш „ Борба с наркотрафика Русе “ в Търговско дружество Митница Русе и гранични чиновници.

На 05.12.2022 година, към 18 ч., в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост - Русе митническите и гранични инспектори стопират за инспекция товарен микробус с ремарке.

Превозното средство се ръководи от турски жител и пътува от Турция за Нидерландия. При осъществената инспекция на товарното помещение на микробуса митническите чиновници откриват огромно количество препарати, употребявани като полов стимулант - общо 58 783 броя сашета, бурканчета, кремове и шишенца, както и 100 парфюмерийни и 145 текстилни произведения с надписи и лога на непокътнати търговски марки. По първични данни откритите артикули са благосъстоятелност на лидера и са закупени от Турция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР