Голямата звезда на Пари Сен Жермен Лионел Меси настоява клубът

...
Голямата звезда на Пари Сен Жермен Лионел Меси настоява клубът
Коментари Харесай

Меси настоява за бартер между ПСЖ и Барсa заради личното му отношение към двама

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Лионел Меси упорства клубът да направи бартер с някогашния му тим Барселона. Според „ Ел Насионал “ повода за това са персоналните взаимоотношения на „ десетката “ с двама негови сънародници. Меси не се схваща изключително с сегашния си съотборник Мауро Икарди, само че за сметка на това на всички е известно, че един от най-хубавите му другари е Серхио Агуеро, който през лятото мина от Манчестър Сити в Барселона точно с цел да играе дружно с Ла Пулга. Двамата обаче се разминаха поради последвалата драма с новия контракт на Меси и гръмкия му трансфер в ПСЖ. Сега концепцията на на Лео е двамата въпреки всичко да се съберат в един клуб и това да е френският гранд.

Твърди се, че Икарди счита, че главната причина за това да не получава повиквателни за националния тим на Аржентина през последните повече от три години е фактът, че Лионел Меси не го харесва.

Икарди има три гола в Лига 1 от началото на сезона, само че сигурно не е измежду първите варианти на Маурисио Почетино, в случай че Мбапе, Неймар и Меси са здрави. Интерес към него демонстрират Ювентус и Нюкасъл. Барселона обаче също наподобява като примамлива дестинация за него. Серхио Агуеро пък едвам неотдавна стартира да играе за Барселона, защото лекуваше травма. На него се разчита доста в този тежък сезон на каталунците. Икарди обаче е с пет години по-млад, а и честите здравословни проблеми на Кун могат да създадат сходна договорка задоволително привлекателна и за Барса. Разбира се, каталунците ще би трябвало да доплатят и трансферна сума за тази цел, с изключение на упоменатия бартер сред играчите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР