Голямата стъпка на Porsche в електромобилността навярно ще получи внимание в световен

...
Голямата стъпка на Porsche в
електромобилността навярно ще получи
внимание в световен
Коментари Харесай

Porsche Taycan с тройна световна премиера на 4-и септември

Голямата стъпка на Porsche в електромобилността вероятно ще получи внимание в международен мащаб. За целта новият Taycan ще отбелязва международната си премиера в сряда, 4 септември 2019 година, едновременно на три континента, а всички фенове могат да бъдат там посредством предаване на живо. Мотото на тройното показване е „ Душа, наелектризирана “. Според Porsche, премиерният модел е внушителен за три пазара - най-важните за продажбите на новия електрически състезателен автомобил - Северна Америка, Китай и Германия.

Първото място е Ниагарският водопад на границата сред американския щат Ню Йорк и канадската провинция Онтарио, за да символизира използването на чистия ток получен от хидроенергията. Слънчевият парк в Нойхарденберг покрай Берлин пък символизира връзката на добивания ток за автомобила със слънчевата сила. И вятърната централа на остров Пингтан близо до китайския град Фуджоу в провинция Фуджиан е реверанс по посока на чистото електричество от вятърната енергия.

Приблизително получасовото събитие от Берлин ще бъде модерирано от дългогодишния лидер на Формула 1 и посланик на марката Porsche Марк Уебър. Естествено ще има симултантен превод на пет езика (английски, мандарин, испански, френски и немски), а предаването онлайн в https://newsTV.porsche.com/en/ ще бъде записано като видео и може да бъде гледано и по-късно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР