Голямата подмяна е, че държавата беше приватизирана от частните интереси

...
Голямата подмяна е, че държавата беше приватизирана от частните интереси
Коментари Харесай

Прокопиев: Държавата беше приватизирана от частни интереси на малка група хора

Голямата замяна е, че страната беше приватизирана от частните ползи на дребна група хора и че политиците започнаха да работят като притежатели на бизнес. Не може да се каже, че този или оня персонално е дизайнер на превзетата страна.

Дизайнерите са група от политици и съзвездия от компании към тях. Вижте къде отиват парите и ще видите кои са бенефициентите на превзетата страна.
Това съобщи в ефира на Българското национално радио Иво Прокопиев, издател на “Дневник” и “Капитал”. С тези думи той отхвърли да е оказвал въздействие върху избора на един или различен министър в кабинет на Бойко Борисов или в служебното държавно управление.

Прокопиев отхвърли да взе участие в избрани процеси. Острата реакция на Движението за права и свободи пък изясни с разкритията на издаваните от него медии за избрани компании, които попадат в орбитата на Движение за права и свободи.

“ДПС се пробва да направи замяна на случилото се в България и за какво страната е в положение на естествено разпаднали се институции и публични връзки... Тоталитарната страна постоянно би трябвало да има зложелател и в мое лице те видяха опция да си основат съответен по мярка зложелател, с който да оправдават всяка неудача, до която това порочно ръководство води ", уточни Прокопиев.

Тоя бе безапелационен - имената в бъдещия кабинет са значими, само че въпросът, който предстои на полемика и на политически контракт е дали ще има воля да се образува парламентарно болшинство за смяна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР