Голямата част от младите технологични компании нямат дами сред своите

...
Голямата част от младите технологични компании нямат дами сред своите
Коментари Харесай

71 процента от стартъпите нямат жени в ръководството

Голямата част от младите софтуерни компании нямат дами измежду своите бордове на шефовете, демонстрира ново изследване на Silicon Valley Bank.

71 % от стартъпите нямат дами в управлението, а броят на назначените в стартъпи дами даже се е понижил леко по отношение на 2016 година В 57 % от фирмите пък въобще няма дами на управителни длъжности.

Като съществена дълготрайна цел, новите компании си слагат да бъдат добити от някоя огромна корпорация. Такова е желанието на 57 % от техните ръководители. 18 % желаят това да бъде излизане на борсата, а 16 % избират да останат частна компания, която да не дава доклад за активността си. Придобиването наподобява най-сигурно на фона на неустойчивостта на тържищата и на няколкото неубедителни излизания през предходната година.

Предпочитаната форма на вложения си остава венчър капиталът, следван от микроинвестиции/бизнес ангели/индивидуални вложители. Компаниите са реалисти за личните си благоприятни условия първоначално и едвам 5 % чакат органичният напредък на бизнеса им да им донесе източник на финансиране.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР