Голяма тайна разкри председателят на парламента Росен Желязков.Зам.-председателят на ПГ

...
Голяма тайна разкри председателят на парламента Росен Желязков.Зам.-председателят на ПГ
Коментари Харесай

Велик майтап! Свиленски искал да открадне най-милото на Борисов

Голяма загадка разкри ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

Зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски " издърпал от ръцете му досието с имунитета на Бойко Борисов. Сценката се разиграла на вратата на кабинета на парламентарния началник, описа самият той от трибуната на Народно събрание.
-->
Желязков разрешил на Свиленски да влезе в стаята му и да прочете заявката на Борисов, че непринудено се отхвърля от имунитета си, защото от Българска социалистическа партия към този момент две седмици упорстват, че го няма подаден в деловодството. Темата беше повдигната и тази заран за следващ път, първо от соцдепутата Иван Ченчев, след това и от Свиленски.

" Лично господин Свиленски се срещна със заявката, вие също, видяхте входящия номер. Дори господин Свиленски хвана досието, постави си я под мишката, с цел да я носи в стаята на Българска социалистическа партия. Играехме си " накъде с таз книжчица под мишчица ". Дърпахме се на вратата, с цел да мога да си я взема назад, само че вие имахте опция да се запознаете в деловодството ", съобщи Росен Желязков и разсмя залата.

Свиленски отхвърли да е отивал в стаята на социалистите.

" Няма да диспутирам накъде съм тръгнал с таз книжчица под мишчица. Бях тръгнал към деловодството, където са си подавали имунитета всички народни представители до момента ", отвърна депутатът от Българска социалистическа партия.

Желязков пък беше безапелационен, че подаденото заявление от Борисов за единодушие за отвод от имунитета е неотменимо, един път обещано, то работи и органите могат да работят по него.

" Заявлението със единодушието е подадено, тогава, когато беше обявено ", сподели ръководителят на Народното събрание и уточни датата 7 юли. Повод беше въпросът на социалиста Ченчев, че " към този момент осми ден в деловодството липсва имунитетът на Бойко Борисов ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР