Голяма и неприятна изненада за огромната Бразилия.Голяма част от северните

...
Голяма и неприятна изненада за огромната Бразилия.Голяма част от северните
Коментари Харесай

Бразилия на колене! Как изненадаха огромната държава

Голяма и неприятна изненада за голямата Бразилия.

Голяма част от северните и североизточните региони на страната останаха през днешния ден без електричество, а в останалата част на страната също бяха регистрирани краткотрайни спирания на електрозахранването, заяви Асошиейтед прес, като се базира на Националния систематичен оператор, съобщи Българска телеграфна агенция.
-->
Поне 19 щата са наранени, сочат данни на новинарския уебсайт G1. Спирането на зареждането попречи и на публичния превоз, а пасажерите трябваше да бъдат евакуирани от линиите на метрото в огромни градове, измежду които Сао Пауло, Бело Оризонти и Салвадор. В други градове светофарите по пътищата стопираха да работят.

Електроснабдяването спря в 8:31 часа локално време, оповестиха държавните управляващи. В някои елементи на страната към 10 часа то е било възобновено, сподели в изказване Националният систематичен оператор, само че все пак доста региони остават без електричество.

Бразилското държавно управление заяви, представено от Ройтерс, че в южните, югоизточните и централно-западните райони към този момент има ток, а досега в северните райони зареждането е възобновено на 27%, а на североизток - 68%. В момента тече следствие, което да откри повода за спирането на силата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР