Голяма доза подбрани качествени и разнообразни филмови заглавия ще бъдат

...
Голяма доза подбрани качествени и разнообразни филмови заглавия ще бъдат
Коментари Харесай

Стартира Месец на световното кино - slava.bg

Голяма доза подбрани качествени и разнородни кино заглавия ще бъдат налични онлайн в Месеца на международното кино, който стартира от през днешния ден в Neterra TV+. Някои от най-запомнящите се ленти, спечелили сърцата на публиката през последните години, към този момент ще могат да се наемат за лимитирано време или да се закупят за неведнъж прилагане изцяло легално и във високо качество от цяла България.

Изключителни шедьоври като първия в света пълнометражен филм, формиран от маслени картини Да обичаш Винсент, впечатляващия любимец на Европейските кино награди Младост, спортната драма Борг/ Макенроу, биографичния Далида, наелектризиращия политически трилър Мис Слоун и още любопитни продукции ще са разполагаем на киноманите в платформата Neterra TV+ когато и да е, без нужда от спомагателен абонамент.

Да обичаш Винсент изпъква в онлайн селекцията на Месеца на международното кино като една от най-впечатляващите продукции от последните години, със своите 62 000 маслени рисунки, пресъздаващи завладяващата история към мистериозната гибел на Винсент ван Гог. Ръчно рисуваните фрагменти са готови от над 50 аниматори и художници, които възпроизвеждат отчасти или напълно над 100 произведения на гениалния художник, продал приживе една единствена картина.

Другият безспорен любимец на публиката е Младост на режисьора Паоло Сорентино, който се наложи като един от най-характерните и забавни създатели след Великата хубост, която му донесе Оскар за най-хубав филм, и сериала Младият папа с Джъд Лоу и Джон Малкович. Майкъл Кейн и Харви Кайтел са в ядрото на историята на Младост, а майсторските им превъплъщения се допълват от Рейчъл Уайз и късото, само че незабравимо появяване на Джейн Фонда.

В миг, в който стрийминг услугите набират все по-широка известност и доста от огромните студия в киноиндустрията употребяват онлайн платформите даже за някои от най-големите министър председатели на дълго чакани блокбъстъри, Neterra TV+ избира да предложи на киноманите допустимо най-достъпния и улеснен метод за легално гледане, като предлага качествено наличие без нужда от месечно или продължително обвързване.

Моделът на TVOD (транзакционно видео по поръчка) разрешава наемането или закупуването на един или повече филми когато и да е и от всевъзможен тип устройство. Сред определените заглавия изпъкват още спортната драма Борг/ Макенроу на Йенуш Мец, проследяваща едно от най-оспорваните и завладяващи съперничества в света на тениса. Биографичната драма Далида на Лиза Азуелос пък показва невероятната орис на именитата певица Далида, кръстосала живота и творчеството си с имена като Ален Делон, Шарл Азнавур и Франсоа Митеран.

Политическия трилър Мис Слоун на Джон Мадън е запаметяващ се с ролята на Джесика Частейн, която ѝ носи номинация за Златен глобус за най-хубава актриса. Още любопитни оферти чакат киноманите в Месеца на международното кино по Neterra TV+.

Отвличането на Хайнекен с Антъни Хопкинс, Денят на Бастилията с Идрис Елба, Човекът, който умъртви Дон Кихот на Тери Гилиъм, биографичните Чърчил и Приказка за Астрид, Голямото плисване, Холограма за краля, Книжарницата са единствено част от наличните онлайн заглавия.

Всички заглавия от Месеца на международното кино в neterra.tv/plus към този момент са налични от всяка точка на България когато и да е.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР