Нов шанс да аплодират на живо своята любима певица Преслава

...
Нов шанс да аплодират на живо своята любима певица Преслава
Коментари Харесай

Отварят допълнителни сектори в Арена София поради огромния интерес към концерта на Преслава

Нов късмет да приветстват онлайн своята обичана певица Преслава получиха меломаните. В платформата към този момент са в продажба спомагателни билети за най-очакваното музикално събитие на 2024 година – концерта на Преслава “20 години на сцена ”. Датата е 16 ноември и заради невероятния интерес към спектакъла от зала “Арена София ” отварят спомагателни браншове, с цел да може всеки, който желае да пее и да приветства певицата, която обожава.

Преслава е в трескава подготовка на репертоара, с който ще се показа пред публиката. С нови аранжименти ще бъдат облечени най-големите шлагери на певицата, с цел да бъдат показани онлайн дружно с Дани Милев Бенд. Кои тъкмо песни ще прозвучат от сцената в София, звездата на музикална компания “Пайнер ” към момента не издава, само че както няколко пъти до момента загатна, изборът й по никакъв начин не е елементарен.



Със сигурност следващото допитване до публиката ще бъде тази събота, 18 май, по време на специфичното присъединяване на Преслава в Комплекс “Приказките ” край Харманли и по-късно в паметния Planeta Payner club в Димитровград. Тогава ще прозвучат част от песните, които публиката избра за свои обичани, а 100 % към тях ще се прибавят и още оферти от почитателите.
И дано още един път отбележим – на eventim.bg ви чакат спомагателни билети за концерта на Преслава – “20 години на сцена ”, на 16 ноември 2024 година

Източник: planeta.tv

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР