Голяма част от българските политици са продажни и зависими. Лашкат

...
Голяма част от българските политици са продажни и зависими. Лашкат
Коментари Харесай

Петър Москов: Политиците продават интереса на българина за рубли, долари и евра

Голяма част от българските политици са продажни и подвластни. Лашкат България сред демократичен социализъм и сред старите кремълските комунисти. Тази взаимозависимост е добре платена и е основата на голямата корупцията. Това съобщи водачът на КОД и някогашен здравен министър Петър Москов.

Ето какво още разяснява той:

Досега блокирахме добива на лични енергийни източници поради зависимостта си от Кремъл, в този момент ще затваряме въглищните си електроцентрали поради европейските зелени либерали.

Това слугинско обслужване на непознати ползи е нещастието в политиката ни. Тази взаимозависимост се обслужва от клановата алена буржоазия и остарялата ДС-арска машина. Това е главният коруптор в страната ни, който продава българския интерес за рубли, долари или евра. Решението е нападателна лустрация. Ние и Русия сме единствените, които не направихме лустрация и в двете страни стопанските системи са блокирани от корупция, а парите се държат от шепа олигарси.

България може да тръгне напред, единствено в случай че излезе от орбитите на зависимости и организира политика, съобразена с интереса на жителите ѝ.

Зеленият комунизъм или политиката на нулеви въглеродни излъчвания е същинската причина за повишение на цените на енергийните запаси. От тях скочи и инфлацията и цените на всички артикули до хляба в това число. Трябва да спрем тази химера. За да е сполучлива битката с инфлацията и с енергийната рецесия, би трябвало да преустановим това безумство. Всичко друго е единствено реплика на активност и мятане на парите ни напразно, до момента в който продължаваме да живеем в беднотия и непрекъснато повишаване на живота.

Затова, смъкваме цените и стопираме инфлацията с 4 съответни политически решения, които българските политици заобикалят поради зависимостите си.

Скъсване с съветската взаимозависимост, която ни обрича на непрекъснат рекет от Кремъл.

Премахване на задължението поето от ГЕРБ и демократичната коалиция на Петков и Нинова пред Европейски Съюз, до две години България да ликвидира 40% от въглищните си електроцентрали.

Старт на изследвания и рандеман на лични енергийни източници, спрени от години, с цел да обслужат интереса на Кремъл.

Отпадане на безумния ляв налог върху въглеродните квоти, който оскъпява продукцията на въглищните ТЕЦ-ове над 200%. От 40 евро себестойност на един мегават, върху него се постанова 100 евро налог квоти. Това оскъпява промишлеността и всички артикули за бита ни.

Това е истината. Всичко останало е неистина, корупция и обслужване на непознати ползи за сметка на българина.

Решенията могат да бъдат приложени единствено от дясно консервативно обединяване. Това е задачата на КОД - обединяване на десницата и уверено ръководство в интерес на българския жител и българската стопанска система в съюз със свободния свят против всевъзможни зависимости.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР