Голям строителен обект в имението на футболната звезда Неймар в

...
Голям строителен обект в имението на футболната звезда Неймар в
Коментари Харесай

Неймар е изправен пред екологична глоба от $1 милион

Голям строителен обект в имението на футболната звезда Неймар в щата Рио де Жанейро бе спрян тази седмица поради екологични нарушавания, които могат донесат на спортиста санкция от най-малко 1 млн. $, предава Reuters.

Проектът се е осъществявал „ без позволение за запазване на околната среда “ в първокласния парцел на играча на „ Пари Сен Жермен “ и националния тим на Бразилия в Мангаратиба, на към 130 км от Рио де Жанейро, се споделя в изказване на кметството. Съобщава се за разнообразни нарушавания на разпоредбите, в това число за отклонение на воден път и неразрешено потребление на вода от река, както и на скали и пясък.

Предстои да се направи оценка на засечените нередности. Ако нарушаванията бъдат потвърдени и предвид на породените екологични вреди, на Неймар-младши се чака да му бъде наложена санкция от най-малко 5 млн. реала (1,05 млн. долара).

Неймар е купил парцела през 2016 година Според локалните медии той е ситуиран на 10 000 кв. м земя и включва хеликоптерна площадка, спа център и фитнес зала.

В момента 31-годишният нападател се възвръща от интервенция на десния гален, която претърпя в Доха, Катар, през март.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР