Голям скандал гръмна в Северна Македония. Поискаха оставката на премиера

...
Голям скандал гръмна в Северна Македония. Поискаха оставката на премиера
Коментари Харесай

Скандал в Северна Македония. Искат оставката на Ковачевски

Голям скандал гръмна в Северна Македония. Поискаха оставката на премиера Димитър Ковачевски, тъй като министър председателят на Албания Еди Рама го показва на немския канцлер Олаф Шолц като министър-председател на бъдеща Западна България.

" Ако със Заев Македония стигна дъното, в този момент с Ковачевски го проби. Когато беше показан като министър-председател на бъдеща Западна България, в случай че имаше малко достолепие Ковачевски щеше да реагира в отбрана на страната си, вместо да се смее и да се радва ", излезе с позиция ВМРО-ДПМНЕ.

" На какво има да се смеем и радваме, господин Ковачевски? Ако реагирате толкоз смирено и ласкаво на общественото оскърбление на Република Северна Македония, то е ясно, че нямате доверието и престижа, с цел да представлявате и защитавате македонските национални и държавни ползи. Това държание на Ковачевски е срамно. За тази засегнатост той дължи не просто опрощение на страната си, само че и оставка, като акт на отговорност за срама, нанесен на интернационалната сцена ", пишат от ВМРО-ДПМНЕ, призовавайки още веднъж за предварителни избори и митинг на 18 юни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР