Голям гаф в шоуто по Нова твПървият лайф на Като

...
Голям гаф в шоуто по Нова твПървият лайф на Като
Коментари Харесай

Исторически гаф в Капките по Нова тв

Голям гаф в шоуто по Нова тв

Първият лайф на " Като две капки вода " към този момент е реалност, а с него и първите гафове на паметното шоу за фалшификати, което феновете на Нова тв чакаха с неспокойствие, съобщи Блиц.

За първи път в историята на шоуто обаче, се случи нещо, което нямаше по какъв начин да остане неусетно - регламента бе нарушен и водещите даже не се усетиха, че това се случва. Гафът е исторически!

Верните фенове на " Капките " знаят, че колкото и издънки да се вършат, това не е нещо извънредно и обикновено с щипка хумор всичко се изглажда. Но не и този път.



Известно е, че откакто минат всички осъществявания, участниците имат по 5 точки, които могат да дадат на някой от сътрудниците си. По правилник това би трябвало да се случи тъкмо в последователността, в която участниците са излезли на сцената. Именно поради това в първия епизод не Анелия, която бе на първото столче, а Александър Сано стартира с гласуването.

Водещите Рачков и Геро обаче, не видяха, че други двама участници са разменили местата си и надлежно гласоподаваха в друга поредност. Става дума за Дарин Ангелов и сътрудника му Краси Радков.

Въпреки че комикът на Слави Трифонов, прочут с облиците си на Шишо Бакшишо, Гацо Бацов и други излезе предпоследен, седна на столчето си и гласоподава преди Ангелов, което не променя развръзката по никакъв метод, само че пък е в прорез с открития протокол.

И други гафове не бяха спестени, несъмнено, само че паралелно с тях имаше и солидни порции смях. Както се споделя - такива са рисковете на живото предаване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР