Голмайсторът на ЦСКА - София Дюкенс Нагон получи наградата за

...
Голмайсторът на ЦСКА - София Дюкенс Нагон получи наградата за
Коментари Харесай

Назон за ЦСКА 1948: Феновете искат да ги убием

Голмайсторът на ЦСКА - София Дюкенс Нагон получи премията за най-хубав футболист на 20-ия кръг на efbet Лига. Националът на Хаити съпостави вкарването на голове с бутилка кетчуп. Той показа, че Саша Илич е доста значим за тима на " алените ". Назон приказва и за идния конфликт с ЦСКА 1948.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Мечтая да стана първенец с ЦСКА, борим се за това. Това е нашата цел. Надявам се да продължа да отбелязвам. Нападателите споделяме, че вкарването е 20като шише с кетчуп - натискаш и сосът потича, от време на време не потича. Надявам се, че сосът ще продължи да тече до края на сезона, ще давам максимума от себе си. Искам да вкарам доста голове за ЦСКА. Естествено, че бих желал да стана голмайстор на България, само че това не е най-голямото предизвикателство пред мен. Ще се веселя да станем първенци, давам най-хубавото от себе си, с цел да се случи това. 

Нивото в България е положително. В началото чух, че има три-четири положителни тима, само че не е по този начин. Първенството е в действителност положително. Лудогорец, Левски, другия ЦСКА, Ботев (Пловдив) - това са положителни тимове. Не мога да посоча съответно с кого обичам да си партнирам. Всички, Хайнц схваща моята игра, Морено е избухлив, Бамба е бърз. Отборният дух е най-голямото ни преимущество в битката за купата. Атмосферата при нас е добра, играе като един тим. Срещу Локомотив (Пловдив) нямахме ден, не знам какво се случи - риташ топката, тя не влиза във вратата. Най-важното е, че не загубихме. 

Когато пристигнах започнах да се грижа за моето тегло, Саша непрестанно ме поддържа, станах по-бърз, физическата ми форма сега е по-добра. Нашият треньор има вяра в нас, в тима. Той е доста почтен с нас. Когато не играем добре, той ни го споделя. Не се майтапи. Чувствахме неговата липса, макар че публиката ни поддържаше. Усеща се, когато треньорът го няма. 

Нагласата преди мача с ЦСКА 1948 е като преди всеки различен мач. Но може би малко повече поради почитателите, тъй като те желаят от нас да ги убием. Да, може би сме малко по-настроени по отношение на другите мачове. Нуждаем се от нашите почитатели. Шоуто от предходния мач, показвах го на другари, не бяха виждали такова. Шокиран бях и аз, хареса ми. Искам всичко - купата, купата, Шампионската лига. Всичко, което може ", съобщи Дюкенс Назон. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР