Голмайсторът на Ефбет лига от началото на сезон 2020/21 до

...
Голмайсторът на Ефбет лига от началото на сезон 2020/21 до
Коментари Харесай

Голмайсторът на Ефбет лига бе продаден в турски клуб

Голмайсторът на Ефбет лига от началото на сезон 2020/21 досега - Матиас Курьор, напуща шампионата. Нападателят на " Черно море " отпътува за Турция, с цел да подпише с турския втородивизионен " Самсунспор ".

Сделката сред двата клуба към този момент е конкретизирана. Според Dsport, варненския клуб ще получи 100 000 евро за някогашния национал на Мартиника. Курьор (32 г.) към този момент мина сполучливо медицински прегледи и е договорил персоналните си условия.

Това бе втори престой на нападателя в " Черно море ". Между юни 2014 и май 2016 година той записа 55 мача и 16 гола за " моряците ", преди да премине със свободен трансфер в " Динамо " (Тбилиси). Курьор се върна в " Черно море " през януари 2020 година, също като свободен сътрудник, откакто за последно бе играл за казахстанския " Кайсар ". През този сезон той има 15 попадения в шампионата и е отпред при голмайсторите.

" Самсунспор " е на трето място в турската Лига 1 с 33 т. и е единствено на 2 т. след водача " Гиресунспор ", и има упоритости да влезе в Суперлигата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР