Голмайсторът на Арда Тонислав Йорданов сподели своите мисли след равенството

...
Голмайсторът на Арда Тонислав Йорданов сподели своите мисли след равенството
Коментари Харесай

Йорданов: Всички са мъжкари, стискат зъби и дават максимума

Голмайсторът на Арда Тонислав Йорданов показа своите мисли след равенството 1:1 против ЦСКА в 23-ия кръг на efbet Лига. Той бе прецизен от дузпа в продължението и по този начин донесе точката на своя тим. По този метод кърджалии остават трети с 44 пункта.

"Ние сме много добър колектив. Всички се раздават на най-много. Всички, които печелим сме като едно цяло. И отсега нататък ще е по този начин. Като колектив сме много мощни и това доста ни оказва помощ. Всички са мъжкари, стискат зъби и дават максимума. Надявам се контузените да се оправят и да имаме избор ", стартира той.

"Ще бъде много тежко, само че мога да се оправя. Надявам се на Коконов нищо да му няма. Жуниньо колкото се може по-скоро да се върне ", разяснява травмите на своите съотборници.

Относно гола си:

"Доста прочувствено беше, само че демонстрирах здрави нерви. Радвам се, че означих. Ще виждам за идващия мач да го повторя. Със Спас се разбираме, преценяме кой се усеща по-добре. Двамата взехме решението аз да извърша дузпата. "

"Всички са много изморени, само че имаме два дни да отпочинем. За Славия всички ще са подготвени ", убеден е Йорданов.

"Не ни бягат толкоз головете. Нямаме шанс. Надявам се да ни покрие със Славия. Ако имаме шанс, ще вкараме повече от един ", добави още голмайсторът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР