Големият проблем не е в Плодължаваме промяната“, а в политическата

...
Големият проблем не е в Плодължаваме промяната“, а в политическата
Коментари Харесай

Напусналият Христанов с чутовни разкрития за ,,Промяната“: Паднаха в капан! Има ужасяващ проблем

„ Големият проблем не е в „ Плодължаваме смяната “, а в политическата система, тъй като към този момент като жители не можем да приказваме обикновено и възпитано за политика. Този некултурен звук, който построява пропасти, ми пристигна прекалено много на мен.
Стигнах до отговора, че единственият метод да създадем нов звук е да създадем ново политическо тяло, което да го зададе. “
Това изясни в утринния блок някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната “ Иван Христанов. Той напусна партията за идните избори. Неофициално се твърди, че е поради спор кой да води листата на Политическа партия в Плевен като водачите избраха там отпред да е някогашният състезателен министър Радослав Василев. Христанов обаче отхвърля подобен спор.
„ В политиката има един капан за всеки, който има намерение да взе участие. Това е точно тонът на борба. И това се случи и с „ Продължаваме промяната “. Почти всички партии влизат в този капан. Острото говорене притегля хората, които са ядосани, само че отблъсква трима.
Вторият проблем е наличието. И там имаме отблъскващ проблем – навлизане на ненавист. Партии и водачи насаждат ненавист на българи против българи “, обясни Христанов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР