Големият победител на седмия сезон на Като две капки вода

...
Големият победител на седмия сезон на Като две капки вода
Коментари Харесай

Стефан Илчев продава колата от „Капките” заради дългове

Големият победител на седмия сезон на „ Като две капки вода ” Стефан Илчев, който завоюва на финала с брилянтната си реплика на Лили Иванова, ще продаде премията си от шоуто – лек автомобил „ Форд ”, научи HotArena. Музикантът удостовери, че не има намерение да употребява колата.

Талантливият реализатор заседнал в задължения, по тази причина се налагало да се раздели с лъскавото возило. Макар че не може да се оплаче от липса на задължения, през последните месеци Стефан заборчлял около боледуването и гибелта на баща си. Бившият моряк от Бургас дълго се лекувал, а младият артист дал на процедура всичките си спестявания, с цел да го избави. Лекарите обаче освен, че не съумели да го стабилизират, само че и му лепнали неверна диагноза. В смъртния акт на таткото на Илчев пишело, че е умрял от алкохолна цироза, в случай, че той въобще не пиел. Истината била, че черният му дроб болен поради отровите, на които работел.

Стефан отделил прилична сума, с която да финансира първия си албум. Наложило се обаче да ги пръсне по доктори. След като спестяванията свършили, надареният подражател се принудил да желае заеми от другари. „ Никога не съм се колебал. Предпочетох да нямам свои песни, само че да задържа баща още няколко месеца на тази земя ”, призна безспорният любим на феновете на занимателното предаване за фалшификати.

Сега, откакто стана първенец в „ Капките ”, интереса към Стефан Илчев е осезаемо нараснал. Талантливият артист има куп предложения за участия, а хонорара му се повиши от 1000 на 2500 лв.. Важно е да се добави, че цялата сума остава за него, защото няма продуцентска къща зад тила си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР