Големият международен турнир в Сандански Пирин Къп събира през февруари

...
Големият международен турнир в Сандански Пирин Къп събира през февруари
Коментари Харесай

Пирин Kъп събира топ отбори в Сандански

Големият интернационален шампионат в Сандански " Пирин Къп " събира през февруари топ тимове от цяла Европа. Това е и огромната разлика от някои други шампионати в курортния град и района. С цели три обединения присъединяване в " Пирин къп " удостовери гръцкият гранд ПАОК. Както и през лятото в Банско.

С по два набора ще вземат участие Пансерайкос (Серес) и елитната Солунска академия " Македоникос ". Водят се договаряния и с Арис. Участие в Сандански потвърдиха и от някогашния европейски клубен отличник Стяуа (Букурещ) и Работнички (Скопие). Организаторите на " Пирин къп " са в напреднали договаряния и с тимове от Германия и Сърбия, а съвсем несъмнено първенецът на Словения Марибор ще взе участие с две обединения в шампионата.

От 7-ми до 11-и февруари е първата част на най-голямата демонстрация за деца в Сандански за децата родени през 2006, 2007, 2008 и 2009-а година. Във втората част на " Пирин къп " от 14-и до 18-и феврури сили ще премерят и децата родени през 2003, 2004 и 2005-а година.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР