Големи изненади ни носи времето днес. До обяд ще е

...
Големи изненади ни носи времето днес. До обяд ще е
Коментари Харесай

Обрат с времето. Голяма изненада следобед

Големи изненади ни носи времето през днешния ден. До обяд ще е грее слънце, след това ще има дъжд и гръмотевици.

Днес ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 29° и 34°, в София - към 29°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че в следобедните часове ще има купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места с превалявания и гръмотевици. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са 29°-32°. Температурата на морската вода е към 26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 22°, 2000 метра - към 17°.

В сряда и четвъртък времето ще бъде най-вече слънчево. След обяд още веднъж ще се развива купеста облачност, само че вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще е слаб със западна съставния елемент, в доста региони краткотрайно ще стихва. Температурите ще се покачват, в четвъртък оптималните ще са сред 33° и 38°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР