Големи геройства и чудеса от храброст сътвориха депутатите от 47-ото

...
Големи геройства и чудеса от храброст сътвориха депутатите от 47-ото
Коментари Харесай

Сбогом! Депутатите се глезят с шампанско и мезета, че да не се връщат гладни при народа

Големи геройства и чудеса от смелост сътвориха депутатите от 47-ото Народно заседание за осемте си месеца, през които се упражняваха със ориста на клетия българин.

Толкова огромни, че би било закононарушение да си тръгнат от Народното събрание гладни и с празни стомаси!

Разбира се, това е ирония… Тай като Народното събрание нямаше значима законодателна успеваемост, най-вече поради неналичието на опит в огромна част от депутатите в „Продължаваме промяната“. От 3 декември предходната година, до момента, депутатите одобриха 73 закона – което не е доста, а и огромна част от тях бяха ремонти.

И тъй като след този „героизъм“ не трябва избраниците на народа да си потеглят изгладнели при гладния народ, на изпроводяк, откакто Мирослав Иванов разпусна Народното събрание, из коридорите му се заформи спонтанна трапеза, оповестява ПИК.

На няколко маси бяха сложени тарелки с топли мезета – хапки и мръвки, та депутатите да не се връщат гладни при народа. Прощалният коктейл бе полят и с шампанско.

Припомняме, че това е първото Народно заседание, което си отива след сполучлив избор на съмнение против държавното управление. Той беше гласуван на 22 юни по искане на ГЕРБ за неуспех в бранш финанси. Оттогава кабинетът на Кирил Петков работи в оставка.

Въобще, днешният ден е белязан със софри и коктейли. Прощална почерпка провежда и за администрацията на Министерски съвет и министър председателят в оставка Кирил Петков. Мероприятието ще се състои в градината на постройката от 17:00 ч.

Поканеният кръг е много необятен – всички чиновници от администрацията на Министерски съвет.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР