Годината, която ни очаква ще е по-дълга, с по-малко почивни

...
Годината, която ни очаква ще е по-дълга, с по-малко почивни
Коментари Харесай

Годината на Дървеният дракон, която обещава еволюция и ново начало


Годината, която ни чака ще е по-дълга, с по-малко почивни дни, само че пък съгласно според лунния календар знакът, под който ще премине е драконът, единственото митично творение в китайския зодиак, знак на власт, чест и достолепие. 

Годината на Дървения змей стартира на 10 февруари 2024 година и приключва на 28 януари 2025 година и се чака тя да е специфична. Драконът е мощ, мощност и шанс, а детайлът дърво се свързва с израстване, гъвкавост  и естетика. Смята се, че когато тези две сили се обединят, настава време на позитивна промяна, творчество и резистентност, тъй като дървеният змей не се отличава с надменност, а реализира задачите си със храброст, примирение и вслушване в тези, на които има доверие. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Eva Stříbrská (@ilustreva)

Предстои година, която ще даде нови извънредно благоприятни условия за тези, които са подготвени да употребяват творчеството и лидерските си качества, с цел да преследват фантазиите си със пристрастеност и храброст, увличайки всички край себе си.

Според астролозите за иноваторите, за хората, които са способни да вземат решение проблеми и да поемат риск, както и за лидерите визионери следва сполучлива година. Годината на Дървения змей ще донесе позитивна смяна и благоприятни условия за всеки както в професионален, по този начин и в персонален проект, само че това не може да се случи без изпитание. 

Годината на дървеният змей ни дава обещание позитивни промени и еволюция по отношение на предишното - счита се, че този интервал е добър за начало на нещо ново и полагане на основата за дългогодишен триумф. 

*Лунният календар приравнява интервалите с характера на 12 животни - плъх, бик, тигър, заек, змей, змия, кон, коза, маймуна, петел, куче и прасе, като се прибавят особеностите на стихиите - земя, огън, вода, дърво, метал.  

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР