Гняв срещу Корнелия в страната заради тегленето на 500 000

...
Гняв срещу Корнелия в страната заради тегленето на 500 000
Коментари Харесай

За преизбирането си:Нинова заложи имоти на БСП

Гняв против Корнелия в страната поради тегленето на 500 000 лева ипотека за избора на водач
Гняв против Корнелия Нинова разтресе алените по места. Причината е решение на Изпълнителното бюро да тегли 500 000 лв. ипотечен заем за провеждането на директния избор за ръководител на Столетницата. Двойните избори предходната година – европейски и локални, както и издръжката на алената телевизия, докарали „ Позитано ” 20 съвсем до банкрут и в този момент партията нямало по какъв начин да си заплати масрафа по вътрешните избори. А съгласно регламента Българска социалистическа партия би трябвало да отпусне по 6000 лева за всеки кандидат за стола на Корнелия, с цел да си направи предизборната акция. В момента 21 социалисти са номинирани за водач.

ВИЖ ОЩЕ: И Стойнев заприказва за смяна в Българска социалистическа партия

За да обезпечи банковия заем, Българска социалистическа партия е заложила знакови свои парцели в страната. В Пловдив това са къщите, дарени на партията от Васил Коларов. „ Те са със остаряла история, двете здания са подаяние още от Васил Коларов на пловдивските социалисти и изискват не малко средства за поддръжка. Обезпокоени сме “, сподели Петя Манева, счетоводител на Българска социалистическа партия – Пловдив.

В Казанлък е заложена печатницата на Георги Кирков, където преди 120 години се е печатал " Работнически вестник ". Сега домът тъне в съсипия. От няколко месеца къщата е запечатана, тъй като има риск да се срути.

Социалистите по места били мощно възмутени, че Нинова пилее партийното завещание. Според хората на лидерката обаче проблем нямало, заемът щял да бъде върнат от партийната дотация до края на годината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР