Глория отново е на ваканция в любимата си Гърция. Поп

...
Глория отново е на ваканция в любимата си Гърция. Поп
Коментари Харесай

Къде разпускат певци и телевизионери

Глория още веднъж е на почивка в обичаната си Гърция. Поп фолк звездата очевидно не се смущава от гадния тест, нито пък се вълнува от цената му – за разлика от хиляди свои почитатели, чиито четиричленни фамилии се оказаха прецакани от съседите със наложителната скъпа инспекция.  Още няколко хубавици от жанра са се пуснали в обществените мрежи по бански – Татяна, Джена,която написа „ Обичам лятото и мириса на море. Не му е нужно доста на човек, с цел да бъде благополучен. Не е нужно и да бъда мъдрец от някое столетие, с цел да установявам същотодушата си ", Юнона. Колегата им Фики Стораро пък заведе домочадието на Златните пясъци. „ 50 нюанса синьо... Или най-малко три, само че най-красивите! ", написа артистът, който се радва на триумф за дуета им с Емилия " На всичките в устата ". Междувременно Фики е татуирал на врата си датата на раждане на сина си Тони и показва достижението си дружно с много екстравагантна прическа.

Актрисите също не са дават. Луиза Григорова-Макариев споделя миговете си  на бъдеща майка и постоянно пуска послания от сорта на „ Жената=Магия. Да усетиш по какъв начин в теб се основава и израства нов живот, е най-великото и вълшебно възприятие на света! Поклон пред всички дами и майки! Обичайте себе си, обичайте тялото си, вие вършиме най-красивото нещо - давате живот ".

Че е бременна за повторно, в обществените мрежи заподозряха дамата на Ники Дойнов. Петя показа няколко фрагмента от последната им отмора в Гърция, на които тя театралничи по изрязан бански. Дамата, която впечатлява с изящна фигура, евентуално е прекалила с вкуснотиите на съседите, а към този момент не разяснява мълвата. Дойнови имат тригодишен наследник Марко, само че Ники е признавал, че желае огромно семейство. Тъкмо поради това наскоро новинарят от Нова телевизия влага в апартамент в първокласна кооперация в богаташкия квартал „ Изток “ и похарчи много финикийски за обширните му интериори.

Цеци Красимирова – топ модел по избор и бизнес дама по брачен партньор, интензивно ракламира новото тв риалити на мъжа си  Майкъл Струмейтис, отдадено на създаваната от него марихуана. " В момента е значимо предаването да тръгне с триумф, в какъвто не се колебая, а за бебето... бебето ще изчака! ", с усмивка споделя Цеци. Само преди няколко месеца двамата са имали концепция да се снабдят с бебе " по поръчка " - момче със сините очи на хубавицата и мускулите на таткото.

Деси Цонева пък към този момент е сексапилна съвсем русокоска – светската кореспондентка е с кичури в другояче тъмната си по арменски коса, наследена от баба й, безконечната хубавица Анахид Тачева. Дъщерята на починалия Митко Цонев обикаля Черноморието със брачна половинка си и двете си деца. 

Не по-малко ефектна е и Бояна Шарлопова -  вдовицата на милионера Стефан Шарлопов, която качи много провокативна фотография. На нея наследницата на многоцифрения бизнес е посред плажа с розова рокличка. Към фотоса дамата е написала: " Винаги давай каквото имаш и не очаквай нищо... Просто бит! ", което може би е интродукция към сантиментална драма.

Натали Трифонова занапред ще се развихря с фрагменти и кадърчета, откакто стана ясно, че тя ще замести в „ Култ “ бременните Петя Дикова и Поли Гергушева. Дългокраката синоптичка може би пък също желае да забременее – в Би Ти Ви се майтапят, че който седна в креслото на предаването, прихваща незабавно. Сега ученичката на Минчо Празников  била безпределно щастлива от новото си предопределение. Говори се, че тя няма да спре до тук и ще се оглежда за роля във филм.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР