Актьорът Васил Драганов и бившата му съпруга Андреа заровиха томахавките

...
Актьорът Васил Драганов и бившата му съпруга Андреа заровиха томахавките
Коментари Харесай

Васил Драганов и бившата му заровиха томахавките

Актьорът Васил Драганов и някогашната му брачна половинка Андреа заровиха томахавките с помощта на щерка им. Двамата се разделиха предходната година след невярност от страна на нежната половинка, освен това с шумни фамилни войни и взаимни обвинявания.

Двойният празник на щерка им Любов тази година обаче стана мотив за сдобряването им. Тя имаше рожден ден и бе абитуриентка. По този мотив тя си поискала да види дружно родителите си на бала и нямало по какъв начин да й откажат.

 

Любов не пропусна да разгласява фотоси от завършването си, на които се вижда, че Андреа освен е била с щерка си, която до неотдавна имаше опцията да вижда само след позволението на Драганов, а даже е седяла с някогашния си мъж на една маса в ресторанта.

Очевидно артистът е съумял да преглътне обидата от това, че е бил сменен с различен.

Ако човек не е станал очевидец на войната, разразила се посред им и ги види през днешния ден, не би позволил, че единствено преди година двамата не са могли да се понасят.

Актьорът и Андреа са си създали фамилна фотография с двете им деца като в положителното остаряло време – усмихнати и щастливи. Ако за Васил това не е проблем, поради специалността му, то надали Андреа би могла да имитира необятна усмивка единствено за фотографията.

 

Мълвата носи, че сдобряването се дължи главно на щерка им, която намерила метод да изглади различията посред им и даже да ги накара да си простят взаимно прегрешенията. Любов и брат й Давид доста страдали поради войната сред родителите им.

Освен това абитуриентката доста държала майка й да бъде до нея при избора й на тоалет за огромния ден. Всеизвестно е, че тази подготовка се точи с месеци. Така през това време на артиста му се наложило да поддържа връзка с жена си и по този начин се стигнало до помиряването.

 

Андреа е била посетител на празненството, платено от Васил Драганов. Мълвата носи, че артистът пръснал 10 бона в ресторанта, а на тържеството участвали редица звездни сътрудници на гордия баща, измежду които Христо Гърбов и брачната половинка му Иглика Трифонова, София Бобчева, Деси Бакърджиева, Цветан Николов, по-известен като Цецо Тотото и други

Разбира се е имало доста родственици и другари на абитуриентката.

Инфо: Уикенд

Тагове: Васил Драганов актьор абитуриентски бал бивша съпруга Любов дъщеря
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР