Глобите за заснемането на епизода от продукцията на Беър Грилс

...
Глобите за заснемането на епизода от продукцията на Беър Грилс
Коментари Харесай

Глобите за Беър Грилс ще са по-големи от тази за хорото в Бъбрека


Глобите за снимането на епизода от продукцията на Беър Грилс в Рила ще са по-големи, в сравнение с за прословутото хоро в езерото Бъберека отпреди над половин година. Това съобщи шефът на Национален парк "Рила " Красимир Андонов пред Нова телевизия.

Андонов не сподели какъв брой тъкмо ще са глобите за Грилс, само че уточни, че в неговия случай има три нарушавания - нахлуване и плуване във водния басейн на Каракашево езеро, палене на огън, ловене и умъртвяване на скотски типове.

Директорът обаче заяви друго - че санкцията за хорото в Бъберка още не е платена и щял да желае подпомагане от Национална агенция за приходите, т.е. още не е изискал такова.

Припомняме, че според Закона за предпазените територии глобата за нарушавания за юридически лица е в размер на 1000 до 10 000 лева, а за физически лица се постанова санкция от 500 до 5000 лева

Иначе Андонов повтори версията за какво се стигна дотук,предполагал, че са правени фотоси отвън регламентираното за това време и по този начин чиновниците на парка, които трябвало да следят какво вършат Грилс и хората с него, не хванали незабавно нарушаванията, та се наложи за тях да се схваща през сигнал във Фейсбук.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР