Глобалният пазар на секс играчки, който се очаква да възлиза

...
Глобалният пазар на секс играчки, който се очаква да възлиза
Коментари Харесай

Зеленото секс движение

Глобалният пазар на секс играчки, който се чака да възлиза на 27 милиарда английски лири до 2025 година, може да не наподобява като съществена цел в устрема за устойчивост, но едно ново течение дава мощна поръчка в тази посока. Как да се промени цяла една индустрия, обичайно цялостна с пластмаса?

Под мотото " Зелен секс " са обединени напъните на марките, които са започнали да осъзнават, че устойчивостта се трансформира във значим фактор за потребителите, когато става въпрос за избор на нови артикули.

Емблематичната, съгласно " Евронюз ", марка Womanizer започва първата в света цялостна линия от екологични секс играчки – Premium eco. Първият показан артикул е биоразградима и рециклируема играчка, наречена Pleasure Air.

Това е единствено началото. Тъй като светът стартира да се концентрира върху зелените други възможности, компанията е реши да " озелени " най-известните си играчки.

Оргазми за избавяне на планетата

Звездата в линията Premium eco, е по ентусиазъм от най-продавания Womanizer Premium. Вместо да се употребява ABS (вредна пластмаса), продуктът е изработен от биолен – биопластмаса, съдържаща 70% естествени материали като царевично нишесте, което го прави както биоразградим, по този начин и рециклируем.

Опаковката също не съдържа пластмаса и е направена от FSC хартия, която може да бъде рециклирана. С всяка покупка на премиум еко играчката Womanizer се засажда дърво с благотворителна цел.



" Сексуалната промишленост за уелнес набъбна експоненциално през последните години и продуктите получават от ден на ден и повече обществено самопризнание ", споделя Йохана Риф, ръководител Сексуално овластяване в Womanizer.

" Но както в доста други промишлености, въпроси като пластмасата и екологичното схващане са вездесъщи и за това би трябвало да се намерят дълготрайни решения и подходи – за нашето и за всички бъдещи генерации ", продължава тя.

Womanizer се обърна към обществеността, с цел да набере средства за засаждане на дървета, предлагайки промоционално играчките Premium Eco с отстъпка, надявайки се, че съзнателните консуматори ще се възползват от шанса да поддържат плана. Рискът им се изплати, установи " Евронюз ", така като само за 48 часа акцията е изцяло финансирана.

Това демонстрира, че има предпочитание за по-зелени секс играчки.

Благодарение на модулния дизайн и преносимата, презареждаща се батерия, играчката може да се разглоби и частите да се рециклират самостоятелно, откакто стигне до края на живота си. А това по проект се случва след години приложимост.

Зеленото секс придвижване

Още една компания – Love Honey, също се присъединява към зелената гражданска война. Гамата Love Not War е направена от рециклиран алуминий, щадящ кожата, и безвреден за тялото силикон.

Като в допълнение равнище на наслада, името на всеки артикул е думата " обич "  на друг език.

С повишаването на придвижването " Зелен секс "  става ясно, че доста от нас се грижат за околната среда и демонстрират интерес към въздействието върху околната среда, което изборът ни има върху продуктите.

Презервативите, секс играчките и лубрикантите способстват годишно за цели 222,9 милиона тона боклуци единствено във Англия, тъй че задължението на упоменатите компании за екологично бъдеще е добре пристигнал. 
 
Протест на заетите в секс промишлеността против ограничаващите ограничения
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР