Глобалните автомобилни производители по един или друг начин виждат пътя

...
Глобалните автомобилни производители по един или друг начин виждат пътя
Коментари Харесай

Електрически кемпер-каравана с дистанционно и гласово управление

Глобалните автомобилни производители по един или различен метод виждат пътя си на развиване в потреблението на " зелени " технологии. Електрическите и хибридните модели от ден на ден са част от портфолиото на най-големите играчи на пазара.

Компанията Airstream, която е най-старият производител на кемпери и каравани, реши да бъде в крайник с екологичния дневен ред. Експерти показаха концепцията за първото електрическа каравана, която има редица необикновени решения.

Концепцията, наречена eSTREAM, е кемпер, оборудван с електрическа задвижваща система и литиеви акумулатори. Дизайнът планува съществуването на електрически мотори на всяко от колелата, които се включват по време на започване на придвижване.

Тази технология разрешава на теглещия електромобил да пести сила от батерията, като по този метод усилва обсега без презареждане. Едно извънредно решение е режимът на дистанционно управление, който ви разрешава да местите или паркирате eSTREAM благодарение на приложение на вашия смарт телефон или таблет.

Освен това ремаркето е оборудвано със слънчеви панели на покрива, които могат да зареждат електрическите уреди на ремаркето през нощта. В кабината инженерите са планували всичко належащо за удобно пътешестване, както и система за гласово ръководство на климатика и осветлението.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР