Global Tech Summit – най-голямото технологично събитие в региона с

...
Global Tech Summit – най-голямото технологично събитие в региона с
Коментари Харесай

Технологични награди отличават Software Developer-ите на 2018

Global Tech Summit – най-голямото софтуерно събитие в района с фокус върху създаването на програмен продукт ще отличи най-хубавите експерти, екипи и компании от софтуерната промишленост
Форумът Global Tech Summit сплотява конференциите Java2Days, CodeMonsters, AI&Smart_Tech, предопределени за професионални разработчици, ИТ специалисти и запалянковци. В програмата на огромното събитие са включени и безплатните начинания Free Tech Training, предопределена за студенти, както и Tech4Kids – за по-малките, само че обещаващи софтуерни гении.
Годишните награди – Global Tech Summit Technology Awards имат за цел да отличат освен водещите софтуерни компании, само че и експертите, които стоят в основата на сполучливите бизнеси в ИТ промишлеността
Най-добрите ИТ експерти и екипи ще бъдат отличени в четири категории: Софтуерен Разработчик на Годината, Екип за Разработка на Софтуер на Годината, Ръководител на Екип на Годината и Технологичен Екип на Годината.

По време на церемонията ще бъдат оповестени ТОП 10 разработчиците на годината и ще бъде връчена специфичната премия “Developer On Focus 2018 ” на DevStyleR – медията с акцент върху живота на софтуерния отрасъл и експертите заети в него. Призът “Developer On Focus 2018 ” ще отличи най-влиятелните експерти в обществото на софтуерните разработчици. В конкуренцията ще вземат присъединяване 31 специалисти, които през годината взеха присъединяване в едноименната графа на DevStyleR. Гласуването за “Developer On Focus 2018 ” ще бъде отворено на уеб страницата на софтуерната медия DevStyleR на 12 ноември.

Сред категориите на Global Tech Summit Technology Awards са още Софтуерна Компания на Годината, Най-добро Работно Място, Кампания на Годината, Благотворителна Инициатива на Годината и други Ще бъдат раздадени и специфични награди за фирмите и експертите, които следват световните трендове в софтуерния бранш срещу дискриминация, развиване на софтуерните общности, образование и поощряване на младите гении, обществена отговорност.

Global Tech Summit Technology Awards се отличават от другите формати, защото показват и правят оценка достиженията на ИТ специалистите и фирмите през очите на техните сътрудниците от промишлеността. Затова гласуването ще бъде отворено на 12 ноември, а финалните резултати ще бъдат оповестени по време на формалната гала на 27 Ноември в НДК.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР