Гледаме следващия епизод на новия български сериал Съни бийч“ отново

...
Гледаме следващия епизод на новия български сериал Съни бийч“ отново
Коментари Харесай

Необратими последици в „Съни бийч“

Гледаме идващия епизод на новия български сериал „ Съни бийч “ още веднъж в петък - от 20 часа по bTV. Телевизионната премиера на продукцията събра пред екрана над 1,1 милиона фенове. В първия епизод лятото за четиримата сезони служащи в огромен хотел на Слънчев бряг таман стартира. Плановете на пиколото и разведен татко Гомес /Бойко Кръстанов/, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестра Дарина /Лидия Инджова/ и сваляча с характерен за избавител комизъм Младен /Иво Аръков/ се объркаха изцяло.



Срещу тях се изправи синът на притежателя на хотела Никола /Явор Бахаров/, който в ролята си на новия шеф ще стартира стремително да разчиства сметките с унизилите го предходната вечер негови чиновници. Арогантният, само че нерешителен в себе си правоприемник, ще приложи подмолни номера на Ивон и ще я принуди да вземе ново решение за живота си.

Хиляди затруднения ще притиснат пиколото Гомес точно в деня, в който би трябвало да се посвети на сина си Марти, който има рожден ден. Благодарение на своята съобразителност той ще се снабди с непозната лъскава кола, само че това ще го сблъска челно с съблазнителен флирт с красива и забавна млада жена /Боряна Братоева/. Закачката посред им обаче ще има неочакван край. А след своята „ първа “ нощ Дарина и Младен намират общ език и наподобява, че сред тях ще се роди освен това от другарство.

Създадената съгласно международните кино стандарти продукция „ Съни бийч “ завладя феновете на bTV с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през персоналните истории на персонажите. Сред другите артисти са Виттория Николова, Даниел Пеев, Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов, Пенко Господинов, Любомир Ковачев и други. В обособени епизоди към тях се причисляват гост-звезди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР