Гледах Венеция Нецова-Ангова по бТВ в дебата между жени. Наистина

...
Гледах Венеция Нецова-Ангова по бТВ в дебата между жени. Наистина
Коментари Харесай

Андролова: Хора, свестете се! ,,Промяната“ разглобиха държавата и я искат пак, да си поиграят

Гледах Венеция Нецова-Ангова по бТВ в дебата сред дами. Наистина не разбирам за какво би трябвало да поддържат връзка единствено дами и не е ли това внимателно увещание за разграничение. На кого му е забавно да са единствено дами в дебата? На самите дами сигурно – не!
Политическа партия създадоха инфлация с нелепите си дейности, в този момент ни изясняват какво да се прави и отново молят за повече пари в обращение. Явно сме учили разнообразни стопански системи. Наистина съм изумена по какъв начин всички от Политическа партия са един дол дренки, един и същи десен, едно и също факсимиле, една и съща плетка. Как са избирани тези хора плашещо идентични?!
Онова видео на Пинк Флойд Another Brick In The Wall. We don’t need no thought control, съставлява протест против еднаквостта и пакетното мислене. Тук ни пробутват остъргани матрични мозъци, опаковани в целофан, за някаква политическа класа.
Затова, като получиха страната, я разглобиха и години ще би трябвало да излизаме от вредите, в случай че въобще в миналото излезем. Сега отново претендират след погрома, който нанесоха, да получат още един път страната, с цел да си поиграят. Да вземат отново хеликоптера Киро и Лена и да обикалят страната, с цел да вземат решение проблемите на енергетиката като хрумки. Отива Киро, изслушва един роман на кафе, и взема решение в обстановката.
Хора, свестете се! Може да сме небогати, само че в случай че сме и доста глупави, ще се самоунищожим. Кой е отговорен за дилетантите има голямо значение, само че по-важно е по какъв начин да се напусне обстановката на цялостна злополука в страната.
Една другарка оня ден ми описа анекдот от соца. Когато се считаше, че руските часовници са най-бързи в света! В едно село се събрали на празник и почнали да се награждават. На този цървули, на оня цървули, на третия цървули, на първия секретар на компартията обаче – лада! За заслуги в строителството на партията и прочие И тогава всички останали селяни вкупом озвучили разумното си мислене, като се развикали заедно: „ Нека оди необут! Нека оди необут! “.
Та по този начин, благи другари от листата ми. Нищо не се е трансформирало. Такава е общата съобразителност на гласоподавателите за Политическа партия! Нека одят боси! Пък че ще ни раздадат по един цървул, ще качат пенсиите малко, до момента в който местят милиарди от едната посока в другата, на бай Ганьо не му пука. Цървулът си е келепирец.
От Facebook профила на Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР