Главният секретар на МВР Младен Маринов заяви, че писмото на

...
Главният секретар на МВР Младен Маринов заяви, че писмото на
Коментари Харесай

МВР: Ако Пелов се предаде, ще спазим всичките му права

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, че писмото на избягалия пандизчия Владимир Пелов е предадено на прокуратурата и към този момент е част от делото за бягството. Той добави, че писмото и като почерк, и като текст ще бъде изследвано, а също и от кое място е пратено. Това Маринов разяснява след работна среща на министъра на вътрешните работи Валентин Радев с посланици от страните от Европейски Съюз, от Швейцария и Съединени американски щати.

„ Случаят с писмото на Пелов ми припомня на случая на Венци Чикагото, който също през медиите, беше търсил контакт “, уточни Младенов и даде обещание всички права на Пелов да бъдат спазени, в случай че се съобщи.

„ В президентството писмото не е получавано “, сподели на собствен ред вътрешният министър Валентин Радев.

Заедно с посланиците на срещата те са коментирали сигурността по границите и защитата на летните курорти. Дипломатите и управлението са отбелязали и ограниченията за битка с трафика на хора.

Министерство на вътрешните работи има към този момент очакван запас за защита на курортите. За задачата 1000 служители на реда от страната ще бъдат командировани по морето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР