Главният секретар на МВР Живко Коцев потвърди в Шумен, че

...
Главният секретар на МВР Живко Коцев потвърди в Шумен, че
Коментари Харесай

Главсекът на МВР: Имало е сигнали срещу президентството! Да ми се представи окончателен доклад

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев удостовери в Шумен, че в Министерството на вътрешните работи са постъпвали сигнали против президентството. Докладът ще бъде подготвен още през днешния ден, само че данните в него ще бъдат оповестени от политическото управление, съобщи Българска национална телевизия.
Вчера националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски попита за какво няма информация за каузи с висок публичен интерес.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев сподели, че в разнообразни служби на вътрешното ведомство са постъпвали сигнали във връзка с президентството.
„ Предварителните сведения удостоверяват, че са постъпвали такива сигнали. Очаквам финален отчет да ми се показа, да стане ясно какъв е техният брой, в кои структури са подавани, какъв е техният темперамент и едвам тогава и едвам тогава можем да дадем цялостната информация, за какви случаи, защо касае, къде са постъпвали, коя работа ги е отработвала и тяхното придвижване. При всички положения сигналите са отработвани, осъществявани са инспекции и допускам, че са докладвани в прокуратурата, това е мое съмнение, само че такава и е логиката “, съобщи Живко Коцев.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи сподели още, че е образувана работна група в Министерство на вътрешните работи, която да обезпечи използването на ограниченията, свързани с Шенген и опазването на външните граници на Европейския съюз. Главният секретар Живко Коцев, заместник-главният секретар Димитър Калганджиев одобриха доклада на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР