Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров-Гошо Синдика, за

...
Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров-Гошо Синдика, за
Коментари Харесай

Помощ! Гошо Синдика открадна снимка от BulNews.bg, пуска я в „Конкурент“ /доказателства/

Главният редактор на врачанския вестник „ Конкурент “ Георги Александров-Гошо Синдика, за следващ път открадна фотография от осведомителна организация BulNews.bg. Това е в цялостно несъгласие с демонстрирания от него морал на почтен публицист, който е под непрекъснатите офанзиви на останалите медии, които сякаш преписвали от замиращото му издание. Днешната брутална кражба поставя завършек на тези вопли и смъква лицемерната маска на джуджето на врачанската публицистика, което се оказва долнокачествен апаш.
Днес преди обяд екип на осведомителна организация BulNews.bg отрази злополука край Враца, като оповестените текст и фотоси към оня миг са извънредни. Гошо Синдика по една или друга причина още веднъж проспива новината и бързо взема решение да поправи този пропуск с преписване от настоящия информативен водач, като още веднъж краде наш кадър. Това не се случва за първи път, само че до момента тези помиярски действия предизвикваха единствено съжалителните ни усмивки. И през днешния ден щяхме великодушно да му извиним това прекомерно надалеч от същинската публицистика действие, в случай че не бяха нахалните му непрекъснати вопли, че някой различен сякаш преписва от електронното издание на вестника.
За да бъде комплициран завършек на тези интелeктуални обири, този път управлението на BulNews.bg реши да заведе дело и в съда Гошо Синдика да потвърди от кое място има тази фотография. Медията ни няма да разреши повече на това дребнаво дребосъче да краде от съкровищницата на вести, без да бъда осъдено за лепкавите си пръстчета.
Дано, до момента в който започва делото, Гошо Синдика не е затъркал „ Конкурент “ и да стартира да се крие като Модерната…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР