Главният прокурор на Република България Иван Гешев изненада депутатите. Докато

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев изненада депутатите. Докато
Коментари Харесай

Гешев изненада депутатите, излетя за САЩ

Главният прокурор на Република България Иван Гешев изненада депутатите. Докато парламентаристите разискват по какъв начин в оставащите три дни на Народното събрание да одобряват механизъм за следствие на обвинител № 1, той отпътува на знакова аудиенция в Съединени американски щати.

Гешев е на посещаване в Съединените американски щати за присъединяване в 71-та Национална молитвена закуска, която се дава от американския президент Джо Байдън. Посещението на Иван Гешев в Съединени американски щати е по покана на конгресмени. Събитието се организира във Вашингтон през първия четвъртък на февруари, като Камарата на представителите и Сенатът се редуват в председателстването на закуската.
-->
Участие в обичайна годишна Национална молитвена закуска вземат представители на американския политически и стопански хайлайф, конгресмени, членове на държавното управление, както и посетители от повече от 140 страни. Форумът дава опция за построяването на персонални връзки и задълбочаване на контактите сред изявени общественици и водачи от целия свят, споделящи общи полезности за приемливост, отбрана на човешките свободи и демокрацията.

В рамките на визитата на основния прокурор в Съединени американски щати са планувани поредност от срещи, както и участие  в  интернационалните конгреси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР