Главният мениджър на ЦСКА-София Стоичо Стоилов открито нападна БФС, като

...
Главният мениджър на ЦСКА-София Стоичо Стоилов открито нападна БФС, като
Коментари Харесай

Стоилов: Маските паднаха, БФС се мъчи по всякакъв начин да ни спре

Главният управител на ЦСКА-София Стоичо Стоилов намерено атакува БФС, като съобщи, че от футболната централа пробват по всевъзможен начин да спрат похода на " алените " в шампионата. Иначе той бе удовлетворен от триумфа с 3:0 над Дунав и се надява победната серия на отбора да продължи и отсега нататък.

" В момента ме радва, че записахме осма поредна победа, само че първото полувреме излязохме отпуснати и се видя, че има още какво да се желае от играта на тима. Не желая да разясня дискусионните положения. От една година ме заболя устата да приказвам. След мача във Варна мисля, че няма какво повече да разясняваме съдиите. Там към този момент паднаха всички маски и се видя, че по всевъзможен метод футболният съюз се мъчи да ни спре ", отсече Стоилов.

" Накрая ще забележим дали сме сериозен кандидат за купата, само че сега сме в добра форма и ще се веселя тя да продължи до края ", добави босът.

" Не мога да разясня кого ЦСКА-София ще поддържа на конгреса на БФС. Аз давам отговор за спортно-техническата част. Има защо да сме недоволни, защото и през днешния ден не ни дадоха 100% дузпа. Опитват по всевъзможен метод да задържат противниците ни в мача и се надяват ние да създадем неточност, което бе на косъм да се случи във Варна ", приключи шефът.

Първа лига 10 кръг, петък 22 септември  ЦСКА-София 3:0краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР