Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че предстоящият

...
Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че предстоящият
Коментари Харесай

Балъков: Мачът с Ботев Пловдив е възлов за нас

Главният управител на ЦСКА 1948 Красимир Балъков съобщи, че идният мач с Ботев Пловдив е основен за неговия отбор. Двубоят сред двата отбора е на следващия ден от 20:15 часа. Балъков бе безапелационен, че футболистите му би трябвало да се показват на високо равнище, с цел да затвърдят положителното си показване от мача с Етър, когато завоюваха с 5:1.

" Очакваме да победим. Този мач се явява един основен мач, който може да ни донесе още по-голямо самочувствие. Може да ни даде и добра основа за бъдещи резултати. Дано футболистите да схванат значимостта на мача и да дадат всичко от себе си, с цел да победят. Още не знам по какъв начин ще наподобява състава. Нямаме контузени състезатели. Единственият, който е в интервал на възобновяване е Ивайло Чочев. Всички отрицателни моменти се явяват положително оръжие за съперниците. Ботев имат доста мощни футболисти. Явно проблемите не им въздействат на играта. Не би трябвало да мислим, че ще играем против по-слаб Ботев. Очаква ни сложен мач с огромен заряд. Ботев има доста качествени футболисти. Това е добър и окомплектован тим, против който би трябвало да се играе деликатно ".

Той разяснява и обстановката с ковид у нас, както и фактът, че в Арда има 16 инфектирани футболисти и заради тази причина дуелът с Лудогорец в неделя ще бъде отсрочен.

" Една победа не значи нищо. Поредица от победи със постоянна игра би означавало, че има на какво да стъпим. Затова и победа против Ботев ще ни даде добра основа за бъдещето. Трябва да живеем с тази пандемия и да се съобразяваме. Целият тим е тестван, на следващия ден ще излязат резултатите. Явно, че би трябвало доста да се внимава. Ще бъде тъпо, в случай че българското състезание бъде затворено поради пандемията ", сподели Балъков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР