Главна дирекция Национална полиция е докладвала на прокуратурата разследването срещу

...
Главна дирекция Национална полиция е докладвала на прокуратурата разследването срещу
Коментари Харесай

Прокурор Мария Нейчева ще наблюдава делото срещу Борисов

Главна дирекция " Национална полиция " е докладвала на прокуратурата следствието против Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Влади Горанов. То е в Софийската градска прокуратура и е разпределено на Мария Нейчева.

Досъдебното произвеждане е за изнудване на обвинявания в 19 закононарушения Васил Божков. Той твърди, че Борисов му желал 10% от облагата на лотарията му. Има и клипове и фотоси. На един от тях се вижда по какъв начин Божков оставя книжен плик с неразбираемо наличие, съгласно него рушвет. Борисов придърпва кесийката към себе си.

Делото е за изнудване в интервала 2014-2019 година. В уведомлението било посочено още, че с полицейско задържане за 24 часа са и Владислав Горанов и Севдeлина Арнаудова.

От уведомлението на проверяващия служител на реда от Националната полиция излиза наяве, че делото е формирано през вчерашния ден, 17 март, с първо деяние по следствието разпит на очевидец и последвали претърсвания и изземвания.

Делото се води за изнудване, от което са породени огромни вреди, и осъществено от и с присъединяване на длъжностно лице.

По-рано през днешния ден Менко Менков, адокатът на Борисов, заяви, че не е изместен на никое място, нямал легло, на което да лежи, цяла нощ седял на една дървена скамейка.
Все още няма никаква иформация, занапред адокатът ще беседва с Борисов и с органите на реда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР