Жена излезе зад борда от кораб за развлечение, което предизвика

...
Жена излезе зад борда от кораб за развлечение, което предизвика
Коментари Харесай

Жена на кораб за развлечение прескочи борда край остров Уайт, предизвиквайки огромна спасителна операция от бреговата охрана

Жена излезе зад борда от транспортен съд за забавление, което провокира огромна избавителна интервенция край остров Уайт.

Бреговата защита на HM споделя той координира реакцията след известие за изчезнала жена на юг от Вентнор. Сигналът е подаден към 13.45 часа. Изпратени са два хеликоптера за търсене и избавяне на бреговата защита на HM и един аероплан с закрепени крила. Всесезонната избавителна лодка на RNLI от Бембридж и самостоятелната избавителна лодка Сандаун и Шанклин също са извикани на мястото.

Commodore Goodwill, ферибот от Ламанша, също наподобява оказва помощ в издирването и се е отклонил от нормалния си маршрут до Портсмут, с цел да прегледа моретата към най-южната точка на остров Уайт.

Спасителната лодка за всевъзможни метеорологични условия на Yarmouth RNLI беше пусната на вода, като общият брой на участващите средства за търсене и избавяне стана шест. Това включва Coastguard Rescue 163 от Lydd в Кент, който има аероплан с закрепени крила. В момента има три избавителни лодки,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР