Главен редактор на известно онлайн издание в Русия се озова

...
Главен редактор на известно онлайн издание в Русия се озова
Коментари Харесай

Главен редактор на руско издание се озова в ареста заради това, че публикувал шега за себе си

Главен редактор на известно онлайн издание в Русия се озова в ареста за 25 дни, откакто разгласил смешка по негов адрес за присъединяване в митинги в поддръжка на опозиционера Алексей Навални, съобщи.

Тверският съд разгласи решението си през вчерашния ден. Сергей Смирнов е приет за отговорен, че е нарушил два пъти разпоредбите за осъществяване на манифестации (акциите в поддръжка на Навални бяха неразрешени) и в организация на този на 23 януари в Москва.

Подобен акт на взаимност имаше и при ареста на журналиста от  " Медуза "  Иван Голунов за произвеждане на наркотици - стигна се до митинги и най-после той бе освободен, а в тази ситуация се намеси руският президент Владимир Путин.

Смирнов е основен редактор на " Медиазона ", онлайн план, издаван от членове на групата " Пуси райът ". Всъщност той бе измежду десетки задържани представители на съветски медии, арестувани поради митингите (много от тях - до момента в който отразяваха).

В полицейския протокол за задържането му е записано, че " направил организацията на обществено мероприятие ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР