Гласувайте за БСП, защото това е последният шанс да върнем

...
Гласувайте за БСП, защото това е последният шанс да върнем
Коментари Харесай

Добрев: Гласувайте за БСП, за да върнем нормалността/ВИДЕО/

" Гласувайте за Българска социалистическа партия, тъй като това е последният късмет да върнем нормалността в политиката и да спасим България! " - това сподели в свое видеообръщение Кирил Добрев - член на Народно събрание на Българска социалистическа партия. В особено снимано видео Добрев прикани всички български жители да поддържат Българска социалистическа партия на идните парламентарни избори на 4 април.

" Днес всички схващат от опазване на здравето, само че 4 години единствено Българска социалистическа партия оферираше промяна. Днес всички приказват за поддръжка на дребния фамилен бизнес, само че 4 години единствено Българска социалистическа партия оферираше решения. Днес всички приказват за обучение, само че 4 години единствено Българска социалистическа партия твърдеше, че има проблем. " - акцентира Добрев. Той е безапелационен, че левицата в България не може да бъде превърната в нечий персонален план, а е на всички социалисти.

По думите му не е значимо дали харесват или не претендентите си за депутати или управлението на партията. " Те са прашинки в над 130-годишната история на нашата партия. " - акцентира Кирил Добрев и приканва всички.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР