Гласа си едва не губи Деси Стоянова. Това се случва

...
Гласа си едва не губи Деси Стоянова. Това се случва
Коментари Харесай

Деси Стоянова проплака: Имах усещането, че ще си загубя гласа

Гласа си едвам не губи Деси Стоянова. Това се случва след 7-дневна работна седмица и непрекъснато говорене по през целия ден. След уговорките в предаването „ Преди обед “ по Би Ти Ви като водеща, Деси отделя цялостен уикенд на курса „ Как да бъда медийно атрактивен? “, по време на който журналистката още веднъж приказва съвсем безкрай, предава България Днес.
„ Всъщност на финала на този двудневен маратон за първи път в живота си имах чувството, че май ще си изгубя гласа. Някой, който може да счита по-добре от мен, несъмнено може да пресметна какъв брой думи съумява да изрече човек, който не млъква от 10 до 6 два следващи дни “, споделя в обществените мрежи Стоянова.
Журналистката разяснява и включването й измежду звездите на „ Форбс “.
„ Думата „ звезда “ ми звучи смущаващо и не е определение, с което се асоциирам, само че това не трансформира приятното чувство, което включването в класацията ми донесе, когато разбрах за него предишния петък. Още по-хубавото е, че ми се случва в годината, в която за първи път под номер едно е публицист и то Георги Господинов “, показа водещата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР