Гладен крадец сви прасе от месарница в Буенос Айрес, съобщават

...
Гладен крадец сви прасе от месарница в Буенос Айрес, съобщават
Коментари Харесай

Гладен крадец задигна 50 кг прасе от месарница

Гладен апаш сви прасе от месарница в Буенос Айрес, оповестяват осведомителните организации. Историята се е случила в ранните утринни часове – към 6.30 часа локално време, описват очевидци. Магазинът за месо към момента бил затворен за клиенти, когато въоръжен мъж влиза и се обръща непосредствено към месаря, който в този миг е зад щанда.

Крадецът поисква да му се даде едно прасе, като заплашва, че в случай че това не се случи, ще простреля продавача, който се оказва и притежател на магазина. Месарят, несъмнено, се шокирал и дал на крадеца половин прасе, което тъкмо сега обезкостявал. Гладният апаш даже оказал помощ на месаря да откачат животното от куката, където било закачено – прасето е било 50-килограмово.

Въоръженият мъж нарамил месото и избягал от магазина. Пред месарницата го чакал неговият съизвършител с мотор – крадците тръгнали незабавно в незнайна посока. На този стадий не е известно дали притежателят на месарницата ще си търси правата и дали ще подаде тъжба в полицията. Местните допускат, че месарят няма да търси нито крадците, нито пържолите.

Друг апаш от град Прокопиевск в Кемеровска област оставил записка и фотография на обрания с опрощение, че е взел движимостите му, написа РИА Новости. Крадецът-рецидивист написал на бележката, че персонално ще отиде в полицията и се извинява за това, което е направил.

Той е обрал квартира, като пострадалият изяснява, че са отмъкнати няколко опаковки цигари и един моторен трион. Бележката, която оставил крадецът, била отнесени от пострадалия в полицията. Текстът бил написан на задната страна на фотографията. Крадецът споделил, че самичък се ненавижда, за това което предизвиква на притежателя на движимостите.

Посланието било оставено на масата в жилището. Въпреки дълбокото опрощение обаче, както се е очаквало, разкаялият се апаш въобще не се е повил в полицията, а даже е направил и още едно закононарушение.

След него към този момент мъжът е задържан от служителите на реда, като се оповестява, че той 26-годишен. Второто закононарушение, което е направил, е кражба на чанта от ръцете на жена.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР