Гимнастичките от ансамбъла по художествена гимнастика - Женина Трашлиева, София

...
Гимнастичките от ансамбъла по художествена гимнастика - Женина Трашлиева, София
Коментари Харесай

Гимнастичките от ансамбъла нямат търпение да покажат новите композиции

Гимнастичките от ансамбъла по художествена гимнастика - Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, Радина Томова -, откакто помогнаха на България да победи с отборната купа на международното състезание във Валенсия.

По време на брифинга Димитрова разкри, че се приготвят нови композиции за идващия сезон, а състезателките ни споделиха, че към този момент нямат самообладание да ги показват за пръв път през аудитория.

" Наистина имаме доста нови детайли. Продължаваме да работим, стимулирани сме доста, въпреки всичко следва олимпийска година. Смятам, че всяка една от нас ще даде 100 % от себе си. Съчетанията стават страхотни и просто би трябвало доста работа ", съобщи Женина Трашлиева.

" Наистина сме доста стимулирани. Нямаме самообладание да си покажем съчетанията като ги изработим и се надяваме да се харесат на всички ", добави Рейчъл Стоянов.

В същото време българските състезателки разяснява още изказването на своя ментор Весела Димитрова, че тя повече няма да прави взаимни отстъпки с избора си на окончателната група от гимнастички.

" Всяка една ще се бори оптимално за мястото си в тима. Смятам, че от време на време се постанова тези неща да се случват. Трябва да се види кой с кой ще си пасне, с цел да се получат нещата, тъй като това е една доста значима година и пазиме името на България и на олимпийските шампионки ", показа Камелия Петрова.

" Всяка ще се бори за мястото си в тима, който ще показва България на олимпийските игри и считам, че с доста труд ще успеем ", добави Радина Томова.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР